replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月19日星期二

Aire Onderwater Vierkant Duikcomputer

Ik kan niet te veel over de hedendaagse 'watch' te schrijven, want ik kan niets over online te vinden, en de handleiding is in Japans. Het is een pols gemonteerd apparaat dat de tijd vertelt, zodat het past in mijn collectie (net), maar het is een beetje aan de grote omvang om als gewoon een horloge te gebruiken.
Het lijkt erop dat er twee Aire duik computers online, de Underwater Square en de BUG De Aire modellen kunnen niet gemakkelijk online zonder makers website wordt gekoppeld gevonden. Met behulp van het telefoonnummer op de handmatige links naar het bedrijf Scubapro Uwatec Japan (die zijn geregistreerd als leveranciers duiken computer), dus ik gok dat dit het bedrijf dat oorspronkelijk gemaakt deze modellen.
Een duik computer wordt gebruikt tijdens het duiken om de tijd en diepte te meten, zodat de duiker hun klim naar decompressieziekte voorkomen kan berekenen (als een duik computer wordt ook wel een personal computer of een decompressie decompressie meter). De computer kan worden ingesteld met de duik plan, en zal normaal tonen duiktijd, diepte, maximale diepte, en de tijd op de huidige diepte zonder decompressiestops.
De Underwater Square is een grote, rechthoekige doos met een groot LCD-display. De band is erg lang en is ontworpen om te gaan rond de buitenkant van je wetsuit (of droogpak). Normaal gesproken, het toont tijd aan de top, en er zijn plannen en log knoppen voor het instellen van de duik, en de herziening van duiken.
Het lijkt te zijn in de jaren 2000 (misschien jaren 90) komen, maar is niet meer beschikbaar. De batterij is goed afgesloten en er zijn 8 schroeven voordat u de CR3032 te bereiken (hoewel je het moet nemen om een ​​specialist om ervoor te zorgen dat het blijft waterdicht).
Bekijk meer Replica horloges Zwitserse en hermes h-our horloge

replica horloge

replica horloge
replica horloge