replica rolex

replica rolex
replica rolex

2017年7月25日星期二

MB & F: LM101 Frost

Tot op heden is de LM101 is alleen het horloge MB & F's meest betaalbare en ik wil bijna tot aan de meest redelijke zeggen ... volgens de criteria van het merk ... zoals in vele anderen, zou het van onschatbare moed ! Een aantrekkelijke prijs, een diameter van 40 mm meer inhoud, een lezing van de traditionele tijd heeft de LM101 in de bres van de vorige twee Legacy Machine gecontroleerde manier te belichamen wat zou een horloge van de toekomst ontworpen in de negentiende geweest eeuw. Dit is wat komt en gaat Staande tussen twee periodes in de geschiedenis van de horloge, deze aanpak uchronic niet om een ​​hoog niveau prestatie dat de LM101 zo aantrekkelijk te maken te noemen. Afgezien van de fundamentele attracties, heeft het detail dat opvalt op het eerste gezicht, de bliksem van de gesuspendeerde saldo oscilleren met een frequentie van 2,5 Hz creëert, zichtbaar vanaf de zijkant dial dat drijft het horloge, waardoor bijna vergeet de tijd weer te geven via een excentriek sub-wijzerplaat. 


De indrukwekkende gebogen brug met twee pijlers die de rondingen van de saffier het ondersteunen van de balans en de ontsnapping wiel aanvulling op het spektakel aangeboden door de wijzerplaat van de LM101 te volgen. Ondanks deze concentratie geanimeerde of onderscheidende elementen, wijzerplaat blijft relatief leeg terreinen die onder de opzet asymmetrische organisatie. Deze context biedt de ideale kader voor Frost gelimiteerde serie die net is onthuld door MB & F.


Binnen het kader van horloges en klokken (ik natuurlijk niet Melchior vergeten in samenwerking met Sword!) Dat zal in het teken van hun merk de tiende verjaardag van het merk, de LM101 Frost is eerste goede nieuws . Dit is niet omdat de LM101 is de meest betaalbare stuk in de collectie die ze de stilistische veranderingen die andere machines, met name die duurder werden behandeld moet ontsnappen. Dan verbergt de LM101 Frost een verrassing, een primeur voor MB & F: een gele gouden variant.

Sterker nog, de LM101 Frost is een gelimiteerde oplage van 33 stuks in rood goud en 18 in geel goud. Maar wat is het argument voor het gebruik van dergelijk materiaal? Dit is opnieuw de wijzerplaat kant dat dit gebeurt. Frost resulteert in vorst is een term die onafhankelijke uurwerken bekend als het daar werd gebruikt voor vele jaren door Peter Speake-Marin Piccadilly voor het verstrekken van een afwerking van het centrale gebied van speciale wijzerplaat, in zowel korrel en licht.


MB & F gebruikt dezelfde decoratieve stijl, maar wordt deze toegepast op alle hoofdplaat van de beweging die dient voor twee sub-wijzerplaten en andere zichtbare elementen ondersteunen. Het resultaat is echt spectaculair en heel anders dan wat korrelig dial, met inbegrip van platina, hebben we de mogelijkheid om te observeren van tijd tot tijd. Twee redenen voor deze zeer gunstige visuele indruk: de gladheid en de homogeniteit van graining en lichtopbrengst die is naar mijn mening het resultaat. Alleen een uitzonderlijke vakman zoals José Labarga, die op de wijzerplaten van de LM101 Frost was in staat is om een ​​dergelijk rapport. 


Een verfijnde graining heeft een aantal deugden. De eerste is dat de bodem letterlijk met casemateriaal. Sterker nog, de wijzerplaat kleur overeenkomt met die van de behuizing om een ​​samenhangend geheel waarin alleen de texturen definiëren de grenzen tussen de belangrijkste onderdelen van het horloge te maken. De tweede deugd is aan de elegantie van het horloge te behouden. Een minder subtiele graining zou een soort van esthetische pauze hebben veroorzaakt en vermindert de visuele impact van de balans. Ten slotte is de licht dimensie van de wijzerplaat transformeert esthetisch het horloge zonder zijn kwaliteiten te verliezen.


Bij de LM101 Frost, werd de consistentie spits gedreven omdat de verplaatsingskant brug is versierd met zandkoek gemaakt; indien elimineert Genève strepen kijken origineel genereert een herinnering decoratieve stijl deze belangrijkste bord kant. Maar dat is nog niet alles, want dezelfde beweging, ik me goed herinner, is het eerste intern ontwikkeld door MB & F neemt de dominante kleur codes voor elke release. Ik kan daar raak de grootste prestatie van de LM101 Frost. Wat kant merk ik op, straalt een gevoel van esthetische consistentie die het gebruik van geel goud volledig rechtvaardigt.

Inderdaad, wat andere toont aan dat de LM101 Frost dit materiaal zou kunnen wijden? Geel goud wordt versterkt in deze context: het verlicht de wijzerplaat aan de ene kant en wijst op de architectuur van de beweging en de kwaliteit van de afwerking bepaald door Kari Voutilainen andere. Natuurlijk, de rode gouden versie is geen uitzondering.


Echter, ik was verrast om geen versie te zien met een grijze kleurstelling met neutrale huisvesting, wit goud, bijvoorbeeld. Ik denk dat het resultaat zou renderen "Frost" met een gevoel dat vergelijkbaar is met dat gegeven door de echte vorst nog verrassender en misschien meer trouw zijn geweest. Ik zou hebben vervangen en rood goud versie van een dergelijke variatie en behaalde een groter contrast tussen de twee horloges die deel uitmaken van de limited edition. Misschien zou hebben gehad voor de leesbaarheid van de wijzerplaat, waardoor het meer verwarrend maar de nieuwsgierigheid duwt me om zijn afwezigheid betreuren.

Hoe dan ook, de LM101 Frost is een succesvolle ontwikkeling van een bestaande Legacy Machine. Als zodanig kan het niet op hetzelfde niveau als een echte noviteit, maar het lukt wel, dankzij de perfecte uitvoering van de decoratieve stijl van de wijzerplaat en de beweging, om rente te genereren en te vernieuwen met talent en elegantie de esthetiek van de LM101.
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

2017年4月20日星期四

Up Close Met de Louis Moinet Metropolis Watch (Review)

Louis Moinet Metropolis
Louis Moinet Metropolis
Bij de ontwikkeling en planning van hautehorologie en de blauwe drukwerk van architectonische structuren kunnen veel overeenkomsten worden gevonden. Fundamentele componenten zoals ruimte, interactie van verlichting, materialen, enz. Komen allemaal in het spel. Met de ontwikkeling van het opvallende Louis Monet Metropolis horloge (voor het eerst gezien bij SIHH en nu in Baselworld 2017), trachten de meesterwachters van dit onderscheidende merk deze componenten te combineren tot een tijd dat modern en modern is. Het Louis Moinet Metropolis horloge, een intreerede, was twee jaar in de maak. Hier brengen wij u een close-up kijken.
Hoogtepunten van het Louis Moinet Metropolis horloge
Het Louis Moinet Metropolis horloge is een driehandig horloge, met een geheel nieuw "Neo" -geval en een aantal skeletonaties voor extra diepte en afmeting. De beweging is ontwikkeld in combinatie met Concepto uitsluitend voor Louis Moinet. Er is open werk op de wijzerplaat, evenals op de lugs van het zeer aantrekkelijke uurwerk. Jean-Marie Schaller, CEO Ateliers Louis Moinet. " Ik ben ethos combineert ergonomie met ontwerp, en functioneert met stijl. We zijn gebroken vrij van neoklassieke conventies en hebben een toegewijde, eigentijdse aanpak aangenomen die in tegenstelling tot alles wat we ooit hebben gedaan. '
De fijne afwerking van de Louis Moinet Metropolis-beweging is zichtbaar uit de transparante saffier caseback
De fijne afwerking van de Louis Moinet Metropolis-beweging is zichtbaar uit de transparante saffier caseback
Openwork is een groot thema van de Metropolis en als zodanig staan ​​drie verschillende sets openwerkende displays in het stuk: uur markers, de wijzerplaat en de lugs andvertical bruggen. Het som effect is een driedimensionaal aspect en lagen visuele diepte. Het open werkontwerp rond de Romeinse cijfers is een eerste voor een Louis Moinet-horloge en als gevolg hiervan werd extra aandacht besteed. Twee belangrijke punten samenvatten hun aanpak bij het ontwerpen van de uurmarkers: 1) lichtdansjes van elk uur de maker van drie verschillende vormige gezichten en 2) de uurmarkers zijn ontworpen om in de lucht te worden opgehangen, waardoor de drie dimensionaliteit van de stuk. Elke kant van de diamant gesneden satijnen afgewerkte indices reflecteert licht in de wijzerplaat helpt accentueren van de lakbeklede uur Romeinse cijfers (witte cijfers op de gouden versie en blauw op de stalen versie) en de diepte van de kleur.
Beweging en andere details van de Louis Moinet Metropolis
De Metropolis wordt aangedreven door het nieuwe LM45-kaliber en beschikt over een 48-uurs stroomreserve. Het belichaamt Louis Moinet's onderscheidende deugden van creatieve horologie, kunst en design en exclusiviteit. De symbolen voor deze deugden zijn emblazoned op de brug van de beweging. Op de wijzerplaat, tussen 8 uur en 12 uur, worden de ontsnappingen (verslaan met een ritme van 28.800 vibraties per uur) en de offset secondenhand weergegeven in al hun glorie, zorgvuldig ingericht om een ​​vrij uitzicht te geven op Elk detail van de werkingen van de Metropolis. Bekijk meer horloge replica en Rolex Datejust II

2017年4月1日星期六

Girard-Perregaux Minute Repeater Tourbillon Met Gouden Bridges Hands-On


Girard-Perregaux-Minute-Repeater-Tourbillon-Met-Gold-Bridges-aBlogtoWatch-2
Terwijl velen geloven dat de doodsklok voor de mechanische uurwerken nadert snel, het klokkenspel van de Girard-Perregaux Minute Repeater Tourbillon Met Gouden Bruggen weerklinkt in de oppositie. Het geluid is één van verzet en optimisme, en het horloge, een boegbeeld voor een leger dat nooit zal overgeven. In een tijdperk van gadgets, gizmo's, en steeds slimmere pols computers, dit nieuwe aanbod van Girard-Perregaux herinnert degenen die kommer en kwel die prediken haute horlogerie  niet alleen zal overleven, maar gedijen in een uiterst competitieve wereld.

Girard-Perregaux-Minute-Repeater-Tourbillon-Met-Gold-Bridges-aBlogtoWatch-6
Ik ben te jong om te hebben geleefd door de kwarts revolutie. Ik ben geboren in het midden van de jaren tachtig, twee jaar na de oprichting van Swatch. Destijds was het te vroeg en te precair om de verrassende renaissance van mechanische uurwerken te voorspellen, maar het gebeurde omdat de wereld wilden. Als horloge liefhebbers, we leven nu in gezegende tijden. De output van de grote maisons is steeds complexere, en de diversiteit van goedkope indie bedrijven nooit meer overvloedige. En hoewel de elektronische indringers zou wel hoek een bepaald segment van de markt, kunnen ze niet het hart van de horloge te stelen. En als je het geluk hebt om zelf een Girard-Perregaux Minute Repeater Tourbillon Met Goud Bridges, dan heb je eraan herinnerd hoe dat klinkt als elke keer als de bel gaat.

Girard-Perregaux-Minute-Repeater-Tourbillon-met-Gold-Bridges-7
Wat is echt cool over dit stuk is de manier waarop technologische innovatie met de traditionele esthetiek en de expertise van eeuwen in evenwicht brengt. Geïnspireerd door een geschiedenis die helemaal teruggaat tot 1791, heeft Girard-Perregaux de mechanische structuur van het slagwerk geheel nieuwe dimensie gegeven. Zij hebben dit gedaan om een ​​goede reden. Door de nieuwe hamer / gong lay-out, het slagwerk past nu netjes op de wijzerplaat-zijde van het horloge, zodat het visueel kan worden genoten, evenals het verhogen van de akoestische efficiency. Simpel gezegd, het geluid minder materiaal om door te reizen om het te maken in uw oren, die moet resulteren in een luider, duidelijker gong.
Bekijk meer Rolex horloges en Rolex Air King

2017年2月19日星期日

Sapphire Case Richard Mille RM 56-02 Tourbillon Replica Horloge

De nieuwe Richard Mille RM 56-02 Tourbillon Sapphire Replica horloge is in feite geheel gemaakt van saffier glas, dit is de ongelooflijke zodanig model dat de spectaculaire gebruik van dit materiaal op zo'n grote schaal geeft. Saffier kristal is extreem hard en bestand tegen de krassen. Nog interessanter feauture over dit horloge is om de beweging op het kleine, maar stevige kabel monteren. De kabel is bevestigd aan de speciale blokken om goed onderhoud mechanisme in het geval te garanderen.
Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Sapphire
Het verloop van deze Richard Mille RM 56-02 Replica is de Calibre RM56-02 met het handmatig opwinden en tourbillon, geeft uren en minuten. Dit is het ongelooflijke werk van kunst tonen de extreme transparantie en lichtheid van elk detail, zorgvuldig gemaakt in dit uurwerk. Zelfs de beweging onderdelen zoals vat, torubillon en het centrum bruggen zijn gemaakt van saffier kristal!
"Spanning indicator onder 12:00 gevestigd, een aparte indicator laat de visuele inspectie van de kabel spanning. Een titanium hefboom met een indicator pijl zorgt ervoor dat men visueel kan controleren dat de kabel die binnen aangewezen normen. "

Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Sapphire
Het was een enorme uitdaging om een dergelijke te maken RM 56-02 Replica, die enitrely gemaakt van uiterst taaie saffier. De werkwijze van de saffier de behandeling is echt fijn, het gaat om de zorgvuldige werk, is er geen plaats voor de kleinste fout tijdens het hele proces. 
Om de optische indrukken van de RM 56-02 te maximaliseren, hebben de voor- en achterkant bezel is toegepast met de ontspiegelde coating. De zaak is opgebouwd met 24 spline schroeven, alles 5-grade titanium.
Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Sapphire
Het horloge is beperkt tot slechts 10 stuks. De ongelooflijke feit over het is dat duurt 960 uur om een zaak op te bouwen voor een enkele horloge, en 400 uur voor een inkeping en fine-tuning elke horloge. Dus, het werk op een enkele horloge duurt ongeveer 1400 uur! De pure waanzin. Het frame waarop zijn gemonteerd en het gehele mechanisme van titanium (klasse 5).Horlogebandje is gemaakt van speciaal samengestelde Aerospace Nano om eventueel te voorzien van de beste weerstand en comfort in het dragen van deze richard mille replica horloges .
Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Sapphire
Bekijk meer replicas horloges en Hublot horloge

2017年2月3日星期五

Louis Moinet UAE Falcon-Dubai horloge Week Special Edition horloge

De eerste editie van het Dubai horloge Week verdient te worden geprezen in stijl. De Verenigde Arabische Emiraten Falcon: - Louis Moinet heeft ervoor gekozen om een van de eerste deelnemers zijn en de betekenis van het evenement onderstrepen, hebben de Ateliers een unieke uurwerk gemaakt van platina ontwikkeld.Kant van Louis Moinet VAE Falcon 03De valk is van groot belang, zowel in de geschiedenis en de cultuur van de Verenigde Arabische Emiraten.Zijn naam betekent "rasechte vogel" in het Arabisch, en vormt een integraal onderdeel van het dagelijkse leven van Emiratis - niet in het minst omdat het beschikt over al hun bankbiljetten.Kant van Louis Moinet VAE Falcon 02Hetzelfde roofvogel neemt ook centraal in dit horloge, zittend majestueus boven op de tourbillon, grijpen de uren en minuten handen tussen zijn klauwen. In de 47mm geval een originele Louis Moinet handmatige beweging beats bij een ritme van 21.600 trillingen per uur en heeft een gegarandeerde drie dagen gangreserve. 
Kant van Louis Moinet VAE FalconBekijk meer imitatie horloges en Rolex Explorer

2017年1月9日星期一

Fratello vrijdag: 5 zeer ongebruikelijk Uurwerken

Sinds ik begonnen met het schrijven van mijn gedachten en ideeën over horloges op mijn blog, Fratellowatches , heb ik een bezoek aan de grote horloge beurzen zoals Baselworld en de SIHH in Genève. Soms komt men een aantal zeer vreemd uitziende horloges op deze beurzen - horloges dat misschien niet moet worden gedefinieerd als horloges, maar zoals mechanische kunst of - als MB & F's Maximilian Büsser het uitdrukt - uurwerken machines.
Deze ongewone uurwerken neiging om een paar kleine tegenslagen voor de meeste liefhebbers hebben. Op enkele uitzonderingen na, hebben ze de neiging om een beetje ongemakkelijk op de pols zijn. Hun grote en / of ongewoon gevormde gevallen maken ze moeilijk te dragen onder een manchet, en moeilijk om niet tegen het lijf loopt alles wat je tegenkomt. Soms leesbaarheid is min of meer het probleem; zonder uitleg of demonstratie, kan het u een tijdje om erachter te komen hoe laat het is op een van deze horloges.Misschien wel de meest ernstige bezorgdheid voor de gemiddelde luxe-horloge van de consument zijn de prijskaartjes op deze ongewone uurwerken. Hoewel onderzoeken vertellen ons dat onze lezers wat geld om te besteden aan luxe artikelen, prijzen die gelijk zijn aan die van een mooie villa met een paar hectaren grond misschien een beetje ontmoedigend voor zelfs de hoogste tijdmeetkunde budgetten. Weergavetijd's Mike Disher bood zijn lijst van "Buiten de gebaande paden" uurwerken vorige week en in de huidige kwestievan de weergavetijd . Hier zijn de top vijf ongebruikelijke uurwerken Ik wil graag met u delen. Ze zijn niet geplukt of gerangschikt op prijs, vorm of kleur, maar aan de 'Oooh' en 'Aaaah "effect hadden ze op me zag ik ze voor de eerste keer.
1. Jean Dunand The Palace
De eerste keer dat ik gelegd ogen op het Paleis van Jean Dunand, gemaakt door Christophe Claret, kreeg ik te horen dat mijn ogen werden groter zodra Thierry Oulevay (CEO van Jean Dunand) geopenbaard. Dit uurwerk werd geïntroduceerd tijdens Baselworld 2010 en maakte een enorme indruk op me. Op het eerste gezicht, vooral in foto's, kan dit horloge er een beetje onhandig en vreemd. Maar de kracht zit in de details. Dit horloge is gebaseerd op de Art Deco stijl van de periode waarin de kunstenaar Jean Dunand woonde, gekenmerkt door gestroomlijnde en geometrische vormen. Het gebruikt ook moderne materialen zoals chroom, roestvrij staal, en ingelegd hout. The Palace uurwerk maakt u de periode in diezelfde periode waarin Jean Dunand werkte en leefde zijn leven opnieuw te beleven. Het paleis bestaat uit een heleboel leuke verwijzingen naar de Eiffeltoren, wolkenkrabbers, racetracks, et cetera.
Een gedetailleerd overzicht van dit horloge kan worden gevonden hier .
Jean Dunand Palace
2. MB & F Uurwerken Machine No 2 'Only Watch'
Soms is een horloge kan je beweegt - niet alleen met haar schoonheid, maar ook met het idee achter het uurwerk. Een van de horloges die me zeker verhuisde in beide richtingen, is het Uurwerken Machine No.2 door Maximilian Büsser and Friends (MB & F). Elk jaar, het alleen maar toekijken wordt veiling evenement gehouden in Monaco. Het doel van Only Watch is om de aandacht (en financiële middelen) te vestigen op de strijd tegen de ziekte van Duchenne. Dit is een ernstige ziekte (genetische aandoening) die van invloed zijn kinderen (alleen jongens) en openbaart zich door progressieve verzwakking van de spieren. Helaas is er nog geen genezing, en uiteindelijk deze ziekte zal leiden tot hartproblemen die fataal zal worden.
Meestal unieke stukken - - ze zijn geveild voor deze zaak veel horlogemerken hebben alleen maar toekijken edities geschonken. In 2009, MB & F maakte een speciale versie van haar Uurwerken Machine No.2 voor het alleen maar toekijken evenement. Zoals blijkt uit onderstaande foto wordt de beweging omgeven door 3D "prikkeldraad", die de ziekte opsluiten lichaam van het kind symboliseert. De vlinder staat voor onschuld en hoop, en zoals je kunt zien op de foto de blauwe vlinder heeft een van zijn vleugels geknipt, omdat, helaas, er is nog geen remedie voor kinderen die lijden aan DMD. Meer informatie over dit uurwerk kan worden gevonden hier .
MB & F HM2 - OnlyWatch

3. HYT H1
De HYT H1 was het gezoem van Baselworld 2012. HYT creëert uurwerken die tijd door te geven vloeistoffen. Weergavetijd presenteerde een gedetailleerd een gedetailleerd verslag over dat horloge dat je kunt lezen door te klikken ophier . De met vloeistof gevulde capillaire buisjes geven HYT uurwerken niet alleen een zeer futuristisch en bijna onwerkelijk look, maar de onconventionele systeem echt werkt! De vloeistof - verkrijgbaar in diverse kleuren - wordt 'geduwd' van de gecomprimeerde reservoir. Er is een andere vloeistof in, met een andere kleur, die ervoor zorgt dat het andere reservoir wordt gevuld als eerste reservoir door duwt de gekleurde vloeistof. In 2013, HYT introduceerde de H2 horloge. Het gebruikt hetzelfde concept, maar met een ander ontwerp. Ik hou van de look van de HYT H2 misschien een beetje meer, maar de H1 was de eerste die me te haken.
Meer over de HYT H1 kan worden gelezen hier .
HYT H1 horloge

4. Urwerk UR202S
Ik ben een sucker voor Gérald Genta's Royal Oak ontwerp voor Audemars Piguet, maar kunnen we nauwelijks noemen het niet meer ongebruikelijk.Misschien is de eerste verwijzing, de 5402A uit de jaren 1970, past nog steeds de rekening, maar het komt in zoveel vormen en vormen nu de exclusiviteit wordt vooral ingegeven door de relatief hoge prijs. Dit Urwerk UR202S een of andere manier deed me denken aan die eerste Royal Oak design, vooral na het zien en het hanteren van de armband. Urwerk werd opgericht door Felix Baumgartner en Martin Frei en staat bekend om zijn "satelliet" tijd indicatoren. De UR202S is niet anders, maar wordt geleverd met een geïntegreerde all-roestvrij stalen armband (in plaats van een leren riem).De Urwerk UR202S maakt gebruik van twee turbines die de lucht wrijving in de beweging te controleren, zodat de snelheid van de draaiende rotor een beetje kan worden getemperd tijdens de heavy-duty activiteiten. In het geval van extreme omstandigheden, kunt u de rotor van spinnen te blokkeren en blokkeren de turbines ook. (U kunt natuurlijk ook, vraag jezelf af of je wilt een dure stuk als dit te dragen als je in dergelijke omstandigheden.) Meer over de Urwerk UR202S kan worden gevonden hier .
Urwerk UR202S

5. Audemars Piguet Traditie Tourbillon Minute Repeater Chronograph
De Audemars Piguet Traditie Tourbillon Minute Repeater Tourbillon draagt ​​de meest bekende merknaam in dit artikel, maar het horloge is verre van gemiddeld. Het werd geïntroduceerd afgelopen winter, tijdens de SIHH 2013 in Genève. Hoewel de Royal Oak is mijn favoriete collectie uit dat merk, de Traditie zeker maakte mijn uurwerken hart teek sneller afgelopen januari.
De zeer grote (47-mm) rechthoekige kast vervaardigd uit titanium is een lust voor het oog. Audemars Piguet super-sized deze klassieke uurwerk voor een reden; de minuut repeater complicatie. Om het meeste uit van de minuut repeater complicatie te krijgen, zul je een zaak die in staat is om het geluid van de hamer zo efficiënt mogelijk te zenden nodig. Naast de minuut repeater complicatie, deze traditie heeft ook een tourbillon en een chronograaf ... gewoon omdat. Dit stuk toont duidelijk aan dat Audemars Piguet is niet alleen over het maken van trendy Royal Oak Offshores, maar is ook in de competitie van de Patek Philippes en Vacheron Constantins van deze wereld als het gaat om hoge complicaties.
U kunt meer lezen over dit horloge te lezen hier .
Audemars Piguet Traditie Tourbillon
Bekijk meer zwitserse horloges en Ferrari

replica horloge

replica horloge
replica horloge